Hotel Vivid Blue

Serenity Resort
4/5

SPECIJALNA PONUDA - 1. Maj

Provedi praznike u Vivid Blue Serenity Resort-u Sveti Stefan

Ponuda važi od 30.04.-03.05.

Paket sadrži:

  • Noćenje u 1/2 sobi
  • Piće dobrodošlice
  • Noćenje sa doručkom u 1/2 sobi, besplatan upgrade na sobu sa pogledom na more
  • Rana prijava/kasna odjava
  • Popusta na sve spa tretmane…15 %
  • Cijena paketa za 2 osobe : 184 KM/ dnevno
  • Boravišna taksa i osiguranje nisu uračunati u cijenu i iznose 1,50€ po osobi/ dnevno
  • Napomena: ponuda važi za rezervacije na minimum 2 noći.
  • Doplata za ručak / večera ……13 Eura

Butik hotel “Vivid Blue” visokog nivoa, samo za odrasle, nalazi se u malom živopisnom selu Reževići u budvanskoj Rivijeri, okružen ogromnim prirodnim ljepotama, kao spokojan zaklon i dragocjeni sklad između čovjeka i prirode. Sa zapanjujućom planinom iza i izvanredno čistim, prozirnim plavim morem ispred, odmaralište Serenity “Vivid Blue” savršeno je mjesto čistog uživanja i opuštanja.

Pored ultramodernih, udobnih soba s nesmetanim pogledom na more, Saison restoran ”Olivine” s čistom fuzijom okusa i međunarodne kuhinje, našim gostima nudimo i kompletno redefiniranje blagostanja u našem jedinstvenom Beauty & Clinique SPA centru ”Aqua Blue”. Zona udobnosti na visokom nivou, koja kombinuje posebnu atmosferu opuštanja i zdravstvene rekreacije, nudi vrhunska dostignuća u našim hidroterapijskim objektima sa tretmanima blata i algi iz Mrtvog mora, termalnim banjama, modernom teretanom i sobama za širok spektar tretmana i masaža sve nadgleda specijalizirani tim. Kozmetički programi za negu kože i tela, Spa tretmani, lepotne kupke, aromaterapija i biljni lekovi pružaju pravo zadovoljstvo, osećaj lakoće i harmonije.

Hotel Vivid Blue nudi:

4 dvokrevetne sobe (27 m2, kapacitet 2 osobe) s bračnim krevetom i bočnim pogledom na more, 1 kupaonicom s tušem i balkonom

19 dvokrevetnih soba (24 m2, kapacitet 2 osobe) s bračnim krevetom i pogledom na more, 1 kupaonicom s tušem i balkonom

8 delux soba (35 m2, kapacitet 2 + 1 osoba) s bračnim krevetom i kaučem na razvlačenje, pogledom na more, 1 kupaonicom s tušem i balkonom

1 superior povezane sobe (48 m2, kapacitet 4 osobe) s pogledom na more, balkonom, 2 velika bračna kreveta i 2 kupaonice.

2 superior povezane spavaće sobe (48 m2, kapacitet 4 osobe) s velikom terasom, pogledom na more, 2 bračna kreveta i 2 kupaonice

Vila nudi:

2 jednosobna apartmana (40 m2, 2 osobe) sa čajnom kuhinjom i terasom, francuskim ležajem, pogledom na more, dnevnim boravkom s kaučem na razvlačenje i terasom, jednim kupatilom.

2 apartmana s tri spavaće sobe (79 m2, 6 osoba) s čajnom kuhinjom i terasom, 1 soba s bračnim krevetom, 2 sobe s dva odvojena kreveta, pogledom na more, dnevnim boravkom s kaučem na razvlačenje i terasom, 2 kupaonice

SADRŽAJI:

Nepušačke sobe, sušilo za kosu, mini bar, sef, kabelska TV, besplatni WIFI, telefon, čajnik, klimatizacija, grijanje, usluga buđenja, ogrtač, ručnici, papuče.

Doručak sa hladnim švedskim stolom s a la carte toplim jelima. besplatan pristup bazenu (16m X 5,5m x 1,5m), sa ležaljkama i suncobranima, besplatan parking, transfer od / do aerodroma, 15% popusta na tretmane za goste hotela u Aqua Blue Beauty & Clinique SPA, a la carte restoran ” Olivine ” (30 mjesta unutra + 100 mjesta vani, i 450m2 terase kapaciteta do 300 osoba za događaje) sa međunarodnom kuhinjom, poslugom u sobi, lokalnim turama i izletima, dostupnim na zahtjev. 

Gostima je na raspolaganju privatni dio plaže Drobni Pijesak, udaljen 800m od hotela (dnevna uporaba naplatiće se 10 EUR za 2 ležaljke i suncobran). Gostima je osiguran besplatan transfer do plaže.

Recepcija 24 sata dnevno
Prijava od 14:00 / odjava do 11 sati
Doručak od 7:00-10:30 sati
A la carte restoran od 12:00 sati do 22:30
Bazen od 9 do 18 sati
‘ Aqua Blue‘’ Beauty & Clinique SPA od 9 do 21 sat
Plaža ‘’Drobni Pijesak‘’ od 9:30 do 19:30