Pearl Beach Resort

4/5

Pearl Beach Resort je atraktivni turistički kompleks, smješten na samoj obali u prelijepoj uvali između Petrovca i Bara. Resort je pored atraktivne lokacije, usluge, smještaja, poznat i po ukrštanju vjetrova zvanih “Ruža vjetrova”, koji pogodno djeluju u liječenju bronhijalnih bolesti čineći ga unikatnim mjestom na crnogorskom primorju.

Svojom pozicijom i ambijentom Pearl Beach Resort predstavlja mali turistički grad čija izolovanost od glavne saobraćajnice omogućava prijatan i bezbjedan odmor.Gosti Resorta mogu uživati u prelijepim zelenim površinama, parkovima, sportsko-rekreativnim terenima. U sklopu kompleksa se nalazi centralni restoran, fitness sala, dječiji klub, dječije igralište, lobby bar, pool bar, snack bar.

Bar Adult Only (samo odrasli) se nalazi na samom kraju plaže gdje gosti mogu uživati u prelijepom pogledu, izolovani od buke, uz kvalitetno posluženje na udobnim baldahinima i ležaljkama.Na samoj obali se nalazi bazenski kompleks površine 2000 m2 prilagođen djeci i odraslim koji uključuje i mini aqua park sa toboganima kao i dječiji bazen (50 m2 ).Suncobrani i ležaljke na plaži su besplatni, kao i ležaljke na tri otvorena bazena i aqua parku.

Parking za goste hotela je besplatan.

Hotel raspolaže sa standardnim i superior sobama, apartmanima u vilama i superior apartmanima. Sve sobe su klimatizirane sa LCD SAT TV-om, mini barom, sefom, besplatnim WiFi internetom i kupatilom sa fenom.

 Standard sobe imaju površinu od 24m2 francuski ležaj + pomoćni ležaj (za 2 odrasle osobe i 1 dijete ili 3 odrasle osobe).

Superior sobe imaju površinu 24-32m2 mogu biti dvokrevetne, trokrevetne, četverokrevetne i petokrevetne.

Superior apartmani imaju površinu 40-50m2 i mogu primiti max 5 osoba, smješteni su u objektu na samoj obali mora i sve smještajne jedinice imaju pogled more.

 Standard sobe Hills imaju pogled more ili su orijentisane prema moru, nisu predvidjene za starije osobe jer nemaju lift, samo stepenice.

 Apartmani u vilama mogu biti sa kuhinjom (na upit)

All inclusive: doručak, ručak, poslijepodnevna užina i večera. Pića: viski, vodka, rakija loza, gin, amaro, tekila, crveno, bijelo i roze vino, čaj, voda, sokovi coca-cola, fanta, sprite, bitter lemon, tonic, sok od jabuke, sok od narandže, espreso kafa i sladoledi u neograničenim količinama.

Hotelska plaža, koja je neizostavni dio resorta, prostire se na 600 m i prekrivena je naslagama sitnog raznobojnog pijeska po kojem je cijelo naselje dobilo ime Biserna Obala (Pearl Beach). Suncobrani i ležaljke na plaži su besplatni.