Palmon Bay Hotel & Spa 4*

Lokacija:  Hotel Palmon Bay & spa je smješten na samoj obali mora, u Igalu. Povezan je sa jedinstvenim prirodnim ambijentom Bokokotorskog zaljeva. Moderan enterijer, mnoštvo sadržaja, odlična usluga samo su neke od preporuka za odmor u ovom hotelu. Nalazi se u Igalu, u neposrednoj blizini morske obale i vlastite plaže.

Hotelski sadržaj: Restoran sa cca 350 mjesta, vanjski bar, kafeterija, a la carte restoran na krovnoj terasi sa predivnim pogledom na ulaz u Bokokotorski zaljev, spa centar, teretana, sala za konferencije, zatvoreni bazen, mali otvoreni bazen za djecu.
Bazen sa ljekovitom mineralnom vodom je ono po čemu je Spa centar “Palmon Bay” jedinstven i prepoznatljiv. Spa centar se prostire na preko 500m2 a kupanje u bazenu vraća balans prirodnih minerala i soli u tijelu.
Gosti hotela mogu da uživaju u parnom kupatilu, finksoj sauni, infrared sauna, hidromasažnoj kadi, slanoj sobi i centru za masažu.
Kozmetički salon koji se nalazi u okviru spa centra, pored standardnih kozmetičkih usluga, nudi veliki izbor tretmana za njegu i podmlađivanje lica sa kozmetičkim preparatima prestižnih kozmetičkih kuća.
Ljubiteljima gastronomije, hotel preporučuje a’la card restoran “Olive Terrace“ koji se nalazi na krovnoj terasi.
U restoranu se služe mediteranska jela, kao i veliki izbor kvalitetnih vina. “Olive Terrace” je savršeno mesto za romantičnu večeru uz predivan zalazak sunca i pogled na Bokokotorski zaljev.
Pool Bar & Restaurant Intimniju atmosferu ili zaklon od sunca pruža Pool bar sa bazenom, uz osvježavajuće koktele, voćne sokove ili snack-ove.
Kongresni centar raspolaže sa dvije multifunkcionalne konferencijske sale kapaciteta 120 i 90 osoba, sa prirodnim osvjetljenjem i terasom, kao i manjim salama za sastanke. Sve sale su kompletno opremljene i pogodne za organizaciju svih poslovnih događaja.


Smještaj: Hotel raspolaže sa 192 sobe različite strukture i 12 apartmana. Prirodni materijali, savremeni i svjež dizajn enterijera, obilje svjetlosti nadopunjuju se predivnim pogledom na Zaljev koji se pruža iz sobe. Sve sobe su opremljene u skladu sa visokim standardima hotelijerstva i nadovezuju se na koncept koji dominira umjetničkim enterijerom hotela.

STANDARDNA DVOKREVETNA SOBA Veličina: 17m2 / 25m2;  2 odvojena kreveta;  Maksimalan kapacitet 2 odrasle osobe + 1 dijete; Kupatilo sa tušem / kadom; Klima uređaj / grijanje; LCD TV; Mini bar; WiFi pristup Internetu;  Sef; Fen za kosu;  Telefon sa direktnim biranjem; Dodatne toaletne potrepštine na zahtjev; Dječji krevetac na zahtjev; Utičnice od 220V; Podovi: PVC laminat

DVOKREVETNA SOBA SA BOČNIM POGLEDOM NA MORE Veličina: 19m2; Balkon / pogled na more; 2 odvojena kreveta; Maksimalno 2 odrasle osobe; Kupatilo sa tušem / kadom; Klima uređaj / grijanje; LCD TV; Mini bar; WiFi pristupInternetu; Sef; Fen za kosu; Telefon sa direktnim biranjem; Dodatne toaletne potrepštine na zahtjev; Dječji krevetac na zahtjev; Utičnice od 220V

SUPERIOR SOBA SA POGLEDOM NA MORE Veličina: 37m2; Balkon / pogled na more; vrlo veliki krevet; Maksimalan kapacitet 2 odrasle osobe + 2 djece ili 3 odrasle osobe + 1 dijete; Kupatilo sa tušem / kadom; Klima uređaj / grijanje; LCD TV; Mini bar; WiFi pristup Internetu; Sef; Fen za kosu; Telefon sa direktnim biranjem; Dodatne toaletne potrepštine na zahtjev; Dječji krevetac na zahtjev; Utičnice od 220V; Podovi: PVC laminat

Usluga: Noćenje/doručak; polupansion, doručak i večera, švedski sto.

Plaža: Plaža se nalazi se na nekoliko metara od samog hotela. Veliki bazen, plažni bar i svi prateći sadržaji koje hotel nudi gostima pružaju ugođaj cjelodnevnog odmora uz kvalitetno posluženje na udobnim baldahinima i ležaljkama. Ležaljke i suncobrani gosti hotela koriste besplatno.