Novo u ponudi:

Morenia Resort 4*

ukupno 183 smještajne jedinice uključujući: 111 smještajnih jedinica u hotelskoj zgradi, 72 smještajne jedinice u depandansama, hotelska zgrada + 9 depandansi + plažna zgrada, restoran na 2 sprata s terasama, snack bar uz infinity bazen, 3 vanjska bazena (veliki fun bazen, ambijentalni infinity bazen uz bar za uživanje uz prekrasan pogled te bazen za djecu), moderno uređen i odlično opremljen fitness centar, parking unutar naselja (uz doplatu), brzi bežični internet unutar naselja (besplatno)

Saznajte više »

Primošten

Osim brojnih poznatih i popularnih turističkih odredišta i mjesta poput Zadra, Splita, Pule i Dubrovnika, svakako se ističe slikoviti gradić Primošten sa svojim karakterističnim poluotokom u srednjoj Dalmaciji i stoga ga vrijedi posjetiti.

Saznajte više »

Španija – ljeto 2022.

Kosta Brava je jedna od najfascinantnijih i najpopularnijih turističkih regija Španije i upravo tu su smještene najljepše pješčane plaže. Najznačajnije i najpopularnije ljetovalište regije je Ljoret de Mar,

Saznajte više »

Hotel Biokovka 3*

nalazi se u Makarskoj, najljepšem dijelu grada na šljunkovitoj plaži
dugoj više od 2 km u parku sa mediteranskom vegetacijom. Položaj, blaga klima
i okoliš prirodni su faktori koji omogućavaju da se liječenje i odmor provode
tokom cijele godine, što predstavlja još jednu specifičnost Biokovke. Od sadržaja nudi salone za odmor, aperitiv-bar, restoran,
frizerski i pedikerski salon, dva bazena sa morskom vodom, terapijski bazen …

Saznajte više »

Turističko naselje Brzet 3*

je paviljonskog tipa s centralnim restoranom i terasom, okružen stoljetnom borovom šumom uz samu šljunkovitu plažu. Od centra grada Omiša, dijeli ga gradska šetnica u dužini od 800 metara pa se može smatrati gradskim hotelom.

Saznajte više »

Dramalj

poznato turističko mjesto u blizini Crikvenice. Jedno od omiljenih turističkih odredišta s prekrasnom obalom, brojnim uvalama i čistim morem.

Saznajte više »

Paviljoni Kačjak 2*

Smješteni na prekrasnom poluotoku oko kojeg se pruža šetnica, pravo su odredište za ljubitelje netaknute prirode. Na novouređenoj plaži Kačjak nalazi se i bar gdje gosti mogu uživati u gastro ponudi, zabavi i brojnim zabavnim aktivnostima.

Saznajte više »

Omišalj

je jedan od najstarijih gradova na otoku Krku i ujedno prvi grad na koji ćete naići gotovo odmah nakon što s kopna pređete Krčkim mostom. Uz rub litice ograđena je šetnica koja nudi mir, tišinu i prekrasan pogled na malu marinu

Saznajte više »

Krk

Krk je najdostupniji hrvatski otok s obalom povezan i cestovnim i morskim putem sa središtem u istoimenom srednjovjekovnom gradu Krku koji se tokom ljeta pretvara u veliku pozornicu s brojnim festivalima i koncertima. Danas je ovaj zeleni otok živa turistička destinacija kao stvorena za rekreaciju.

Saznajte više »

Hotel Delfin 3*

Skriven u tišini i hladu mediteranske vegetacije, s novouređenim sobama i apartmanima, na svega nekoliko koraka do plaže s barom, idealna je destinacija za sve željne istraživanja zabavnih sadržaja i upoznavanja bogate kulturne baštine otoka Krka.

Saznajte više »

Ad Turres Holiday Resort 3*

Moderni resort okružen zelenom vegetacijom nudi idealnu kombinaciju za svaki odmor. Sportaši i rekreativci svoj kutak mogu pronaći na obližnjim sportskim terenima, a za mirniji obiteljski odmor, na raspolaganju je veliki vanjski bazen te plaža u blizini.

Saznajte više »

Hotel Ad Turres 3*

Odlična pozicija hotela bogate umjetničke vrijednosti, s djelima svjetski poznatih umjetnika poput Ede Murtića, prekrasnom terasom s vanjskim bazenom i barom, okružen mediteranskom vegetacijom i plažom u neposrednoj blizini, sjajan je odabir za Vaš odmor.

Saznajte više »

Aneks Slaven 3*

Smješten svega nekoliko koraka od jedne od najljepših plaža rivijere brojnim sportskim i zabavnim sadržajima, novouređenim sobama, u blizini pitoresknog mjesta i šetnice zdravlja, svojim gostima pruža širok spektar odmora i uživanja za sve uzraste.

Saznajte više »

Hotel Slaven 3*

Smješten tik do jedne od najljepših plaža rivijere s brojnim sportskim i zabavnim sadržajima, blizina pitoresknog mjesta Selce i šetnice zdravlja s nezaboravnim zalascima sunca, hotel Slaven čine idealnim izborom za savršen obiteljski odmor.

Saznajte više »

Aneks Omorika 3*

Nalaze se u neposrednoj blizini hotela Omorike, okruženi bujnim mediteranskim rastinjem. Savršeni su za opuštanje kraj bazena ili ispijanje koktela na prostranoj terasi s predivnim pogledom na otok Krk.

Saznajte više »

Aneks Lišanj 3*

Potpuno nove, moderno uređene sobe aneksa te bogati animacijski sadržaji hotela poput Kids cluba, gaming rooma s Playstation konzolama, adrenalinske auto arene, vanjskih i unutarnjih bazena, garantiraju fantastični i zabavni obiteljski odmor. Svim gostima pružamo uslugu all inclusive lighta, s neograničenom konzumacijom pića uz sve obroke.

Saznajte više »

Family Hotel Lišanj 4*

Razigrani dizajn, jedinstvena cjelodnevna animacija za djecu, brojni zabavni i inspirativni sadržaji, wellness i spa, čine Family hotel Lišanj najboljim izborom za aktivan obiteljski odmor.

Saznajte više »

Hotel Omorika 4*

U blizini prekrasne plaže, okružen zelenilom, smjestio se novi bazenski kompleks s tri vanjska bazena i barom. Prostrana terasa hotela s bazenom i jedinstvenim pogledom, vanjski sportsko-rekreativni sadržaji čine Omoriku idealnim mjestom za Vaš odmor.

Saznajte više »

Hotel Katarina 4*

Savršena baza za potpuno uživanje u wellness i spa oazi hotela, unutarnjem i kompleksu vanjskih bazena s najvećom vodenom površinom s morskom vodom i uživanje u koktelima na prekrasnoj terasi hotela s nezaboravnim zalascima sunca.

Saznajte više »

Crikvenica

je grad u Kvarnerskom zaljevu, svega 35 kilometara od grada Rijeke, središta Županije primorsko-goranske. To veliko prometno čvorište

Saznajte više »