Kontaktirajte nas

Lokacija

Ul. Maršala Tita 17
72 000 Zenica
Bosna i Hercegovina

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak
09:00 – 17:00
Subota
10:00 – 14:00

Kontakt telefon

 T.+387 32 442 540
 T.+387 32 443 390
 F. +387 32 442 541
    info@darprirode.ba
    darprirode.ba

Imate li bilo kakvih pitanja vezanih za našu ponudu, budite slobodni kontaktirati nas preko ove forme i odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

 

  O NAMA

  ORGANIZUJEMO PUTOVANJA ZA VAS

  Turistička agencija Dar Prirode osnovana je 1990. godine u Zenici. Tu smo da organizujemo putovanja za Vas i Vašu porodicu na najbolje destinacije za ljetovanje, zimovanje, dočeke novih godina, sve u skladu sa Vašim mogućnostima. Na našoj web stranici možete skinuti naš katalog, ali i dobiti sve informacije o turističkim aranžmanima koji se ne nalaze u katalogu. Obezbjeđujemo za Vas prevoz, smještaj i planiramo Vaše aktivnosti. Vaše je samo da otputujete. Imamo širok izbor ponude: paket aranžmane, hotele, transfere, rent – a – car, krstarenja, wellness pakete i banje, aktivni turizam, organizacija putovanja na daleke destinacije, putovanje i upoznavanje ljepota Bosne i Hercegovine. Uz individualna putovanja, nudimo vam organizovane avio i bus ture, od najboljih stranih i domaćih touroperatora. Bavimo se, i, dječijim i omladinskim turizmom – organizujemo ekskurzije u zemlji i inostranstvu, rekreativne nastave, ljetovanja i zimovanja djece.

  ORGANIZUJEMO PREVOZ

  Čime želite da putujete? Autobusom? Avionom? Možda, brodom? Pomoći ćemo Vam u izboru prevoza koji Vam najviše odgovora.

  OBEZBJEĐUJEMO SMJEŠTAJ

  Imamo raznovrsnu ponudu smještajnih jedinica: od hotelskog do apartmanskog tipa; za svakoga ponešto.

  PLANIRAMO AKTIVINOSTI

  Isplanirati ćemo Vaše vrijeme tako da niti jedna minuta provedena na odabranoj destinaciji neće biti prazna i neispunjena.