Hotel Ruža Vjetrova

4/5

LEGENDA O RUŽI VJETROVA
Od davnina, kapetanima brodova, kroz teške oluje, pomagao je kompas – Ruža vjetrova, krug horizonta sa naznačenim stranama sveta i pravcima trideset i dva vetra. Ucrtavanjem u krug te trideset i dvije tačke kompasa, dobijamo tradicionalnu ružu od trideset i dvije latice. 

Lokacija rta, na kome se Ruža Vjetrova Resort nalazi, predstavlja mikro prostor gde se ukrštaju vjetrovi, čineći ga unikatnim na crnogorskom primorju. Smješten na 12 km od Bara prema Ulcinju, ovaj Resort sa 4 * predstavlja ekskluzivan kompleks s pogledom na more.

Za uživanje u mediteranskim i internacionalnim specijalitetima gostima su na raspolaganju interni restoran sa velikom terasom i pogledom na more, restoran Konoba sa autentičnim enterijerom.
Za poznavaoce i degustatore vina tu je i vinski podrum u autentičnom prostoru sa pogledom na more. Smješten na dvije terase, bar na plaži nudi odličan izbor pića i kolača, kao i muziku uživo. Hotel ima prostrane sportske terene na kojima gosti mogu igrati odbojku, fudbal, tenis ili košarku, dva bazena, zoološki vrt i popularno igralište za djecu. Besplatan WiFi internet je dostupan u hotelskim sobama. Na raspolaganju su iznajmljivanje jahti, krstarenja brodom i pecanje.
Ležaljke, suncobrane i peškire gosti mogu besplatno koristiti.
Za goste hotela obezbedjen je besplatan parking.

Restoran, bar, recepcija radi non-stop, bašta, terasa, sobe za nepušače, porodične sobe, sef, grijanje, ostava za prtljag, klima, restoran (à-la-carte), terasa za sunčanje
Aktivnosti
Teniski teren, pecanje, masaža, dečije igralište, stoni tenis, pikado, ronjenje, otvoreni bazen,
Dodatne usluge
Posluga u sobi (rum servis), usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, usluga peglanja, suvenirnica, iznajmljivanje automobila, faks/fotokopiranje, usluga prevoza (uz doplatu), meni za poseban režim ishrane (uz doplatu)

LUX apartmani površine 70 m2 sa spavaćom sobom, dnevnim boravkom , mini kuhinjom, kupatilom sa jakuzzi kadom, klimom, telefonskom linijom, minibarom, sefom, televizorom, internetom i terasom sa pogledom na more.
SUPERIOR apartmani površine 27 m2 kvadratnih, sa dva odvojena ležaja i pomoćnim dvosjedom na rasklapanje, klimom, telefonskom linijom, minibarom, sefom, kupatilom, televizorom, internetom i terasom i pogledom na more.
CRVENI, NARANDŽASTI, CRNO-BELI, ZELENI, PLAVI apartmani, površine 35 metara 2, sa bračnim ležajem i pomoćnim dvosjedom na rasklapanje, klimom, telefonskom linijom, minibarom, sefom, kupatilom, televizorom, internetom i terasom .
SUPERIOR sobe, sa bračnim ležajem i pomoćnim dvosjedom na rasklapanje, klimom, telefonskom linijom, mini barom, sefom, kupatilom, televizorom, internetom i terasom s pogledom na more. 

Polupansion, doručak i večera, švedski stol

Plaža je sljunkovita, stjenovita i betonska i nalazi se u okviru Resorta, na udaljenosti oko 50 m. Gostima su na raspolaganju ležaljke i suncobrani.