Hotel Quercus

4/5

Hotel  ‘Quercus’ izgrađen je 1983 godine i smješten je u Drveniku na južnom dijelu Makarske Rivijere.  Udaljen tek 50-tak metara od prekrasne šljunčane plaže okružen parkom i borovom šumom ambijentalno skladno ukomponiran, ali prepoznatljiv, savršeno se u uklopio u vizure tipičnog dalmatinskog ribarskog mjesta.

Pored smještaja hotel nudi i brojne druge sadržaje- otvoreni bazen, konferencijska dvoranu sa cca. 90 mjesta, manja sala za sastanke, internet kutak, mjenjačnica, kiosk / suvenirnica, te dodatni zabavni i animacijski sadržaji kao tennis teren, polivalentno igralište, dječje igralište (otvoreno i zatvoreno).

Hotel  je u potpunosti renoviran 2008. godine te  on danas zasigurno spada među najbolje i najsuvremenije male hotele u Dalmaciji. Raspolaže sa 96 komfornih jednokrevetnih/dvokrevetnih soba i apartmana.

Većina soba je južno orijentirana sa balkonom te nudi mogućnost upotrebe dodatnog ležaja.
Apartmani se sastoje od spavaće te dnevne sobe, kupatilo sa ležećom kadom te dodatnim wc-om. Sve smještajne jedinice imaju klima uređaj sa individualnom kontrolom temperature, SAT TV-Radio, mini bar, sef, pristup internetu, sušilo za kosu i direktnu telefonsku liniju. 

Polupansion i All inclusive

šljunčana, udaljena 50m od hotela