Hotel Quercus 4*

Lokacija: izgrađen je 1983 godine i smješten je u Drveniku, južnom dijelu Makarske Rivijere.  Udaljen tek 50-tak metara od prekrasne šljunčane plaže okružen parkom i borovom šumom, savršeno se u uklopio u vizure tipičnog dalmatinskog ribarskog mjesta.

Hotelski sadržaj: Pored smještaja hotel nudi i brojne druge sadržaje- otvoreni bazen, konferencijsku dvoranu sa cca. 90 mjesta, manja sala za sastanke, internet kutak, mjenjačnica, kiosk / suvenirnica, te dodatni zabavni i animacijski sadržaji kao tennis teren, polivalentno igralište, dječje igralište (otvoreno i zatvoreno).

Smještaj: Hotel  je u potpunosti renoviran 2008. godine te  on danas zasigurno spada među najbolje i najsavremenije male hotele u Dalmaciji. Raspolaže sa 96 komfornih jednokrevetnih/dvokrevetnih soba i apartmana. Većina soba je južno orijentirana sa balkonom te nudi mogućnost upotrebe dodatnog ležaja. Apartmani se sastoje od spavaće te dnevne sobe, kupatilo sa ležećom kadom te dodatnim wc-om. Sve smještajne jedinice imaju klima uređaj sa individualnom kontrolom temperature, SAT TV-Radio, mini bar, sef, pristup internetu, sušilo za kosu i direktnu telefonsku liniju.