Hotel Morenia

4/5

nalazi se u malom primorskom mjestu Podaca, udaljena 35km od Makarske i jedini je obiteljski resort na Makarskoj rivijeri. Nakon opsežnog renoviranja resort je otvoren 2018. godine, osvaja svojim modernim izgledom, mnoštvom sadržaja i nedvojbeno savršenom lokacijom uz samo Jadransko more.

U resortu se nalazi ukupno 183 smještajne jedinice raspoređene u 9 samostalnih zgrada/ depadansi, te centralni plažni objekt u kojem se nalaze glavni sadržaji naselja: recepcija, restoran, snack-bar, fitness centar, dječji klub i igraonica za mlade.
A na putu prema hotelskoj plaži očekuju vas i 3 vanjska slatkovodna bazena: panoramski preljevni, centralni zabavni i plitki dječiji bazen. Za izležavanje na suncu dovoljno je ležaljki i suncobrana, i uz bazene i na hotelskoj plaži. Birajte između betonskog platoa ili vrućeg žala, ispred kojeg je u moru usidren aquapark kojeg vole djeca, a odrasli obožavaju. Zaigrajte se sa najmlađima na vanjskom dječijem igralištu ili ih prepustite animatorima u dječijem klubu. U pauzama između kupanja, sunčanja i igranja osvježite se na all inclusive baru i tako sve do kasnih večernjih sati. Morenia All Inclusive Resort idealno je mjesto za odmor s najmlađima.

U resortu se nalazi ukupno 183 smještajne jedinice raspoređene u 9 samostalnih zgrada/ depadansi

all inclusive usluga koja obuhvaća: buffet doručak, buffet ručak i buffet večeru s uključenim pićima uz obroke: neograničena konzumacija točenih gaziranih i negaziranih bezalkoholnih pića, piva, vina, kave i čajeva

se nalazi uz hotel. Besplatno korištenje zabavnog aquaparka na moru ispred hotelske plaže
– korištenje ležaljki i suncobrana uz bazene i na hotelskoj plaži