Hotel Faraon 3*

Položaj: uz more, 150 m od centra mjesta. Hotel Faraon nalazi se na zapadnom dijelu mjesta Trpanj, svega desetak metara iznad jedne od najljepših šljunčanih plaža u mjestu te pruža prelijepi pogled na more. 

Objekat:  3 zgrade, 3 sprata, 116 soba (88 Comfort, 14 Premier i 14 obiteljskih soba) i djelomično je renoviran 2008. godine.

Oprema i sadržaj hotela: Restoran klimatiziran s terasom u sklopu hotela, mjenjačnica, dječji krevetić na zahtjev gosta, usluga pranja rublja, bar u sklopu hotela, broj manjih soba za sastanke 1, saloni i terase za prijem i koktele, internet caffe, mogućnost korištenja telefaksa, sef na recepciji, TV u zajedničkim prostorijama, ležaljke i suncobrani (uz doplatu).

Otvoreni bazen sa slatkom vodom, suncobrani, ležaljke i tuševi. Otvoreni bazen za djecu sa slatkom vodom. Parkiralište ispred hotela s ograničenim brojem mjesta (uz doplatu) Hotel nema lift.

Recepcija otvorena 24 sata
Besplatan bežični internet za goste hotela (na recepciji)
Internet kutak (na recepciji)

COMFORT DVOKREVETNA SOBA
S balkonom i prekrasnim pogledom na more, kupaonica s tuš-kadom i sušilom za kosu, opremljene s klima-uređajem, kabelskom televizijom i telefonom. Spojeni ili odvojeni kreveti, mogućnost dodavanja pomoćnoga ležaja (dostupni su i pomoćni ležajevi za odrasle), ili dječjega krevetića na upit. Površina sobe 18 m2.
PREMIER DVOKREVETNA SOBA
Udaljene svega desetak metara od šljunčane plaže, Premier sobe pružaju jedinstveni pogled na plažu i kristalno čisto more. Premier sobe nude više udobnosti od Comfort soba sa svojom većom površinom sobe, balkona i kupaonice koja sadrži kadu, bide i sušilo za kosu. Opremljene s klima-uređajem, kabelskom televizijom i telefonom. Spojeni ili odvojeni kreveti, mogućnost dodavanja pomoćnoga ležaja (dostupni su i pomoćni ležajevi za odrasle), ili dječjega krevetića na upit. Površina sobe 25 m2.
OBITELJSKE SOBE – morska strana ili pogled na park. Prostrane sobe za obitelji s djecom sastoje se od dvije povezane sobe. Opremljene su s klima-uređajem, imaju dvije kupaonice, dvije kabelske televizije i telefon. Sobe na morskoj strani imaju balkon. U sobama je bračni krevet i dva spojena kreveta, a dječji krevetić dostupan je na upit. Površina sobe 36 m2.

Prehrana: buffet doručak, buffet ručak, buffet večera, mogućnost “lunch paketa”. Klimatizirani restoran s terasom koja pruža pogled na plažu i bazen
All-Inclusive usluga, buffet doručak, ručak i večera s uključenim pićem All-Inclusive bar na bazenu, otvoren od 10:00 do 23:30 Popodnevna pauza za kafu od 16:00 do 17:00, kafa, čaj, grickalice i kolači na pool baru.

Mogućnost usluga polupansion i noćenje s doručkom

Sport i razonoda: Otvoreni bazen, bazen za djecu, stolni tenis, bočališta, biljar, muzičke večeri.