Hotel Adriatic 3*

Lokacija: Hotel Adriatic prvi je pravi dizajnerski hotel na hrvatskoj obali, a smješten je samo 20 metara od plaže u Biogradu na Moru.

Sadržaj:  Iz svih se soba pruža prekrasan pogled. Besplatni bežični pristup internetu (Wi-Fi) na raspolaganju je u cijelom hotelu.

Gosti se mogu kupati u bazenu ili sunčati se na betonskoj, pješčanoj ili šljunčanoj plaži s Plavom zastavom. Plaža nudi prirodan hlad, WC-e, tuševe i svlačionice, a na raspolaganju je usluga najma ležaljki i suncobrana. 

Hotel također nudi konferencijske sadržaje.

Hrana: U modernom restoranu hotela Adriatic poslužuju se ukusna jela domaće kuhinje po narudžbi, poput dalmatinske pašticade s njokima, a dostupan je i izvrstan izbor vina. 

Zabava: Gosti mogu posjetiti prvi i jedini hrvatski bar s krevetima, poznat po mediteranskom uređenju, predivnom pogledu, dobroj muzici i zabavnim tematskim večerima s brojnim aktivnostima. Vješti barmeni  pripremaju jedinstvene koktele.

Sport: Posjetitelji željni sportskih izazova mogu voziti vodeni skuter ili kanu, roniti s bocom, penjati se, pješačiti po planini ili se okušati u padobranskom jedrenju. Ljubiteljima kulture na raspolaganju su izleti do povijesnih znamenitosti i arheoloških nalazišta, muzički događaji, narodni plesovi i nastupi klapa koji dočaravaju dalmatinski duh.