Hotel Adria 3*

Lokacija: hotel Adria 3* se nalazi u prekrasnoj borovoj šumi udaljen 350 metara od jedne od najljepših plaža na Jadranu (Soline) i 800 m od centra grada.

Sadržaji: 208 soba od čega je 140 classic, a 68 superior. Sobe su raspoređene na 4 sprata uz 3 lifta. Wellness & beauty centar, kongresna dvorana sa 170 sjedećih mjesta uz dvije sale za sastanke. Buffet restoran, all inclusive bar, aperitiv bar, parking (uz naplatu). Unutarnji bazen (zatvoren od 1.6. do 1.10.), vanjski bazen s odjeljkom za djecu, vanjski bazen s aquagunom, natkriveno polivalentno sportsko igralište, odbojka na pijesku, stolni tenis, boćalište.

Sobe:

  • Classic sobe: sobe s balkonom, twin ili double, za dvije osobe s mogućnošću trećeg i četvrtog pomoćnog ležaja (treći ili četvrti ležaj – dvosjed na razvlačenje – pogodan za osobu do 160 cm), klima uređaj, grijanje, SAT TV, sef (uz doplatu), mini bar (uz doplatu 40 kn dnevno), tuš/WC, fen za kosu, telefon, Wi-Fi (uz doplatu)
  • Superior sobe: u novijem dijelu hotela, sobe s balkonom, twin ili double, za dvije osobe s mogućnošću pomoćnog ležaja (dvosjed na razvlačenje), klima uređaj, grijanje, SAT TV, sef, mini bar, kada/WC, fen za kosu, telefon, Wi-Fi (uz doplatu)

Usluga:

  • Polupansion uključuje: buffet doručak i buffet ručak ili večera s pićem uz obroke u restoranu (gazirana i negazirana bezalkoholna pića i sokovi, voda, pivo, stolno vino)
  • All inclusive uključuje: buffet doručak, buffet ručak i buffet večera s pićem uz obroke u restoranu (gazirana i negazirana bezalkoholna pića i sokovi, voda, pivo, stolno vino); popodnevni snack 15:00h-16:00h (kava, čaj, keksi, grisini, sladoled za djecu prema tjednom rasporedu); piće na all inclusive baru, uz vanjski bazen, svaki dan 10:00h-23:00h (pivo, vino, gazirana i negazirana bezalkoholna pića i sokovi, domaća alkoholna pića – posluživanje u plastičnim čašama)

Hotelski animacijski program od 01.06. do 01.10.: mini klub za djecu od 01.07. do 31.08., animacija za odrasle svaki dan, osim nedjelje, večernja animacija za odrasle.

Sport, rekreacija i ostali sadržaji – cijenu uključeno: korištenje unutarnjeg slatkovodnog grijanog bazena (27˚C) s pratećim prostorijama (unutarnji bazen je zatvoren od 01.06. do 01.10.), korištenje vanjskih slatkovodnih bazena za odrasle, jedan s odijeljenim dijelom za djecu, a drugi s aquagunom, ležaljke i suncobrani uz bazen (ležaljka i suncobran nisu garantirani) u vremenu od 9:00-19:00h; prostorija za fitness, odvojena igrališta za nogomet, rukomet, košarku, odbojku na pijesku, boćanje, stolni tenis, besplatno korištenje Wi-Fi interneta u holu hotela.

Individualni tretmani: slane sobe, saune, razne vrste masaža i specijalni paketi usluga uz naplatu i prijavu na recepciji

Kućni ljubimci: nisu dozvoljeni

Prijava u hotel: od 15h / Odjava iz hotela: do 10h