Hotel grand park dubrovnik

4/5

Ugodan boravak bez stresa na privilegiranoj lokaciji u centru Dubrovnika

Visokokategorizirani Hotel 4*, sa 244 moderno uređene i prostrane sobe, od kojih je 166 u glavnoj zgradi GH PARK , sve s balkonom, a 78 u Vila Marija i Vila Park garancija su opuštenog boravka, bilo da ste ovdje poslom ili na odmoru.

Hotelske usluge i sadržaji obuhvaćaju sljedeće:

◦24 h recepcija i Lobby

Besplatan bežični internet

Parking

Wellness & Spa centar

Kongresne dvorane

Suveniri

Butik Via Monte Napoleone

Room service

Usluge pranja i glačanja

Mjenjačnica

Aperitiv bar “Natalie”

Bazeni i barovi

Taverna

Gym

U sklopu Grand Hotela Park, nalazi se više barova i restorana u kojima možete kušati vrhunske specijalitete domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje, uz bogatu vinsku kartu i veliki izbor koktela i pića. Doživite čaroliju Mediterana i ljetnu atmosferu na terasi ‘Blue Velvet’ bara na bazenu. Nakon kupanja u vanjskom bazenu obnovite svoju energiju s laganim zalogajima, te raznim koktelima, sladoledima ili nekim drugim osvježenjem.

Nakon popodneva u Starom gradu ili na plaži i povratka u Hotel, tu je i mjesto gdje ćete se opustiti, popiti piće sa prijateljima i osvježiti nakon napornog dana. U caffe baru “Natalie ” uz zvuke lagane muzike iz klavira i osvježavajući koktel , što možete poželjeti više nego da Sam opet zasvira 

Oslobodite se svakodnevnog stresa, zaboravite dnevne brige, priuštite si uživanje i probajte nešto novo. Uživajte u ponudi wellness centra & SPA zone u Grand Hotelu Park.

Uz prepoznatljivi talijanski dizajn interijera, sve sobe su bogato opremljene sa: inteligentni smartcard sustav, klima, sef, mini-bar, LCD sat/tv, telefon, besplatan WI FI Internet.

polupansion (doručak i večera)

Plaža je blizu hotela