Biograd na moru

Smješten u srcu Jadranske obale, Biograd se šarmantno rastegnuo po obali i poluotoku. U njemu ćete naći niz prelijepih plaža s puno sadržaja i hlada borove šume, tragove povijesti koji pričaju o kraljevima i potopljenim brodovima, dvije marine kao zaklon za brojna bijela jedra te pogled na Pašmanski kanal i otoke optočen zalascima sunca.

Biograd je grad koji ugađa svojim gostima i u kojem svatko može naći sadržaje i zabavu po svojoj mjeri.. Proslavite 1. svibanj sudjelujući u dinamičnom Slovenskom vikendu prepunom zanimljivih aktivnosti. Gastro Biograd manifestacija je koja u lipnju rivu pretvara u raj okusa i mirisa autentičnih proizvoda iz cijele Hrvatske, a Biogradska noć najveselija je ljetna noć s mnoštvom događanja za sve uzraste. U opuštenijoj i intimnijoj varijanti nju ćete pronaći i na Biograd Street Music Festivalu. A možda ste najviše od svega zaljubljeni u jedrenje? Biograd sa svoje dvije marine predstavlja važan nautički centar pa je Biograd Boat Show kvalitetan dokaz te reputacije.

Adrenalinski izazovi čekaju vas na brojnim sportskim terenima, zabavnom parku ili pak u razgledu brojnih prirodnih ljepota u okruženju, a noćni život obasjat će vas vatrometom raznovrsne zabave! Otkrijte, korak po korak, sva lica ovog turističkog odredišta raznovrsne ponude kojom osvaja sve generacije.

AKCIJA

HOTEL ILIRIJA 4*

Vrijedi za boravak: 10.07. – 16.07.2021.

HOTEL KORNATI 4*

Vrijedi za boravak: 10.07. – 23.07.2021.

Uvjeti ponude:
20% akcijski popust na date cijene
 Dijete ispod 12 g. na pomoćnom ležaju gratis
 Akcija se odnosi isključivo za rezervacije s minimalnim boravkom
od 7 noći nastale u periodu od 15.06.2021. do kraja bookinga.
 Broj soba ograničen
 Svako odstupanje od termina prethodno definiranog u ponudi bit će
obračunato po redovnim cijenama.
 Akcija vrijedi za sve tipove soba, zadnji dan je uključen

Kliknite ispod za ponudu Ljeto 2021: