Portugal

Otkrijte jedan od najljepših i najautentičnijih glavnih gradova Evrope – Lisabon, grad sa dušom i muzikom Fada. Prošetajte ulicama Alfame, koja kao najstariji dio Lisabona, predstavlja jednu od najvećih atrakcija grada; upoznajte Bairro Alto, živopisan kraj u čijim se tradicionalnim kafanama na najbolji način može doživeti Fado; obiđite znamenitosti historijskog predgrađa Belem, istoimenu kulu, koja je pod zaštitom UNESCO-a i manastir Sv.Žeronima., Lisabon će vas ostaviti bez daha.

Slikovito mjesto Porto je mnogo više od oaze za ljubitelje vina. Poseduje privlačnu Pan-iberijsku atmosferu koja upotpunjuje njegove brojne historijske znamenitosti: stari dio grada je pod zaštitom UNESCO-a. Poznat je po visokim mostovima, a najpoznatiji je ponte Luis I, koji se uzdiže na visini od 50 m iznad rijeke, povezujući Stari grad sa dijelom Vila Nova de Gaia na južnoj strani. Arhitektura gradskog jezgra je fascinantna, u prepoznatljivom portugalskom stilu. Van ove oblasti, Porto podseća na moderne evropske gradove što ga čini idealnom destinacijom ako volite mješavinu kulture i zabave.

Madeira je največe portugalsko ostrvo. Nalazi se u Atlanskom okeanu. Predstavlja nevjerovatan osjećaj egzotike na dohvatu Evrope. Nevjerovatan spoj zelenila, folklora i avanture će vam otviriti nove vidike i novi doživljaj putovanja. „Možete li zamisliti da se sankate po betonu“?

Žao nam je!

Trenutno nemamo otvorenih ponuda za ovu destinaciju